Social 21 August 2007 01:04
Reabilitarea a aproximativ 40 de strazi din Bucuresti se va finaliza pana in 15 septembrie, inainte de termenul fixat initial, in prezent, in Capitala, fiind in lucru peste 80 de zone, iar cele mai multe lucrari sunt efectuate de Primaria Generala, a declarat, duminica, primarul Adriean Videanu.
Primarul general, Adriean Videanu, a inaugurat, duminica dimineata, B-dul Ion Ionescu de la Brad si un tronson din Calea Mosilor, artere proaspat reabilitate si modernizare care, potrivit primarului, au fost terminate cu multe luni inainte de termenul prevazut initial.

Astfel, insotit de un alai de jurnalisti si profitand de ocazie pentru a face si o baie de multime, Videanu a mers mai intai pe B-dul Ion Ionescu de la Brad, situat intre soseaua Bucuresti-Ploiesti si soseaua Straulesti, unde au fost finalizati 1,6 kilometri de carosabil care au costat peste 16 milioane de lei. Potrivit primarului, desi lucrarea avea ca termen de finalizare data de 6 noiembrie, aceasta a fost terminata cu cateva luni mai devreme datorita faptului ca atat firma constructoare, cat si cei care au lucrat la refacerea infrastructurii sau la mobilierul stradal au colaborat foarte bine.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.