Social 20 August 2007 01:49
Directorul Teatrului de Comedie din Bucuresti a gasit o solutie ingenioasa si neortodoxa pentru a promova peste hotare activitatea institutiei pe care o conduce.
George Mihaita a fost amendat cu 650 de lire (aproximativ 960 de euro) pentru ca si-a lovit partenera de viata in cap, cu o lampa. Actorul joaca alaturi de Delia Seceleanu in „Revizorul" de Gogol, la Festivalul Fringe de la Edinburgh. Joi, in jurul orei locale 22.00, actrita a iesit din hotel pentru a fuma o tigara si a discutat cu doi barbati.

„Acest lucru l-a suparat pe Mihaita pentru ca, atunci cand femeia a revenit in hotel, a descoperit ca a fost inchisa in afara camerei„, a declarat inspectorul Malcom Stewart. „Mihaita i-a permis sa intre in camera, insa era atat de suparat incat a luat o lampa de pe masa si a lovit-o in cap. Managerul hotelului a chemat politia", a adaugat inspectorul.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.