Social 20 August 2007 23:43
Editia din acest an a adunat in Vama Veche in jur de 10.000 de oameni pe zi.

Stufstock 5 Greenfest Vama Veche a fost fara dubii cea mai reusita editie a manifestarii de pana acum. Peste 10.000 de fani, din toate colturile tarii, dar si din strainatate, au participat in cele patru zile de festival, la show-urile care au avut loc atat pe cele doua scene amenajate in cadrul "Marina Park", unde au concertat trupele consacrate, dar si pe terasa la "Papa la soni" unde au evoluat tinerele talente. O idee excelenta a fost si amenajarea unei scene chiar pe malul marii unde, in fiecare dimineata, pe tot parcursul festivalului, pentru cateva sute de iubitori de muzica si natura, soarele a rasarit in ritmuri de jazz. Se poate spune ca la Stufstock 5 s-a batut recordul atat la numarul de trupe participante - 50, cat si la perioada de desfasurare - patru zile in loc de doua sau trei ca pana acum.

Festivalul a luat startul in forta, in prima zi capul de afis fiind tinut de englezii de la "Cradle of Filth" care au adunat peste 4000 de fani ai rockului dur. Cei de la Cradle care au evoluat de la black metal la un amestec de gothic metal si symphonic black metal i-au entuziasmat pe rockerii care au venit in numar mare pentru a-si vedea idolii. Faptul ca show-ul a fost programat in mijlocul saptamanii nu i-a impiedicat pe acestia sa fie prezenti in Vama Veche la turul de forta al "greilor" englezi si nu numai. In prima seara, pe langa metalistii de la Cradle printre cei care au mai urcat pe scena s-au numarat Coma, Luna Amara, Neurotica sau Survolaj.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.