Social 20 August 2007 22:56
Filmul regretatului Cristian Nemescu si-a adjudecat si trofeul festivalului din Sf.-Gheorghe, cu o mentiune pentru interpretarea actorilor Ion Sapdaru si Razvan Vasilescu, plus distinctia oferita de public.
"Trofeul acesta este mai greu decit un Oscar“, a comentat presedinta juriului de lungmetraj, Marina Grasic, inainte de a-i inmina realizatorului montajului de la „California Dreamin' (nesfirsit)“, Catalin Cristutiu. Ea a declarat si ca decizia juriului a fost luata in unanimitate. De altfel, Cristutiu se afla a doua oara pe scena, dupa ce acceptase deja premiul publicului - 222 de votanti - pentru lungmetraj. O coincidenta fericita a facut, dupa cum a punctat criticul de film si membra juriului Irina Margareta Nistor, ca, tot in seara de simbata, unul dintre interpretii principali din filmul lui Nemescu, Andi Vasluianu, sa se casatoreasca


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.