Social 20 August 2007 22:42
In fiecare zi, alegeti trei lucruri importante pe care vreti sa le indepliniti si duceti-le pana la capat.

Daca nu va credeti suficient de bun, veti avea sigur probleme cu respectul de sine. Consecintele: va veti simti obosit si coplesit de sarcinilie zilnice, arata publicatia „The Telegraph”. O solutie ar fi sa va stabiliti obiective clare si sa va mandriti cu realizarile de-a lungul vietii, indiferent daca este vorba de o participare la o olimpiada scolara sau de un prim salariu.

Pasul 1: Vocea interioara

Ascultati-va sentimentele. Incetati sa va mai ganditi ca nu sunteti suficient de bun, daca nu vreti sa aveti probleme cu respectul de sine. „Daca vocea interioara este numai creatia dumnea-voastra, atunci o puteti schimba! Considerati schimbarea ca pe un joc la inceput, iar apoi modificati-o pentru totdeauna. Numai dumneavoastra puteti sa manipulati acea voce interioara care va face sa va simtiti inferior!”, sugereaza psihologul Nina Grunfeld, citata de telegraph.co.uk.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.