Social 17 August 2007 23:16
Regizorul a anuntat la "Anonimul" ca, dupa premiera de pe 14 septembrie, va organiza o caravana prin tara cu filmul premiat la Cannes.
Cristian Mungiu si echipa cu care a lucrat la filmul „4 luni, 3 saptamani si 4 zile”, premiat la Cannes, au iesit la scena miercuri, in cea de-a treia seara a Festivalului International de Film Independent „Anonimul”. Proiectia peliculei a adunat cel mai numeros public de pana acum in fata ecranului din camping, unde spectatorii stateau si pe bordura trotuarului, si roata-roata in jurul bancilor.

Majoritatea invitatilor venisera si ei la proiectia mult-asteptata si primita cu aplauze. Swel si Imad Noury, cei doi frati regizori marocani stabiliti la Madrid, care au luat anul trecut Trofeul „Anonimul” cu filmul „Haven's Doors”, stateau alaturi de Marina Grasic, producatorul de la Hollywood care prezideaza juriul acum. Victor Rebengiuc, Mariana Mihut, Horia-Roman Patapievici, Mircea Mihaies urmareau si ei, absorbiti, ceea ce vedeau pe ecran.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.