"Ni s-a atras atentia ca sunt noua posturi muzicale pe piata si ca ar fi o aglomeratie de posturi muzicale. Favorit TV este un post care difuzeaza exclusiv folcor, iar noi nu vom difuza folclor, Etno TV si Taraf TV la fel. Kiss TV, U TV si MTV au o grila de videoclipuri romanesti care cuprinde doar noua videoclipuri. Noi vom difuza 80% muzica romaneasca", a declarat, in sedinta CNA de ieri, Radu Baron, proprietarul societatii Hits TV SRL, care a primit licenta audiovizuala.

El a mai spus ca investitia pentru postul Hits TV se ridica la cateva sute de mii de euro, dar nu a vrut sa precizeze suma exacta. Radu Baron a adaugat ca a achizitionat deja tehnologia necesara televiziunii si ca postul poate incepe sa emita in orice moment, informeaza NewsIn.

Societatea Hits TV SRL a mai solicitat licenta audiovizuala in doua randuri, dar aceasta a fost respinsa in sedintele CNA din datele de 19 iunie si 10 iulie. Vicepresedintele CNA Attila Gasparik a explicat, in sedinta din data de 19 iunie, ca cererea a fost respinsa pentru ca reprezentantii postului nu au fost convingatori si nu au prezentat detalii suficiente despre programele pe care le vor difuza.