Social 17 August 2007 14:16
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, in sedinta de ieri sa acorde licenta audiovizuala de transmisie prin satelit pentru postul Hits TV, detinut de patronul casei de discuri RBA, Radu Baron, dupa ce, pana in prezent, a respins de doua ori cererea de licenta.

"Ni s-a atras atentia ca sunt noua posturi muzicale pe piata si ca ar fi o aglomeratie de posturi muzicale. Favorit TV este un post care difuzeaza exclusiv folcor, iar noi nu vom difuza folclor, Etno TV si Taraf TV la fel. Kiss TV, U TV si MTV au o grila de videoclipuri romanesti care cuprinde doar noua videoclipuri. Noi vom difuza 80% muzica romaneasca", a declarat, in sedinta CNA de ieri, Radu Baron, proprietarul societatii Hits TV SRL, care a primit licenta audiovizuala.

El a mai spus ca investitia pentru postul Hits TV se ridica la cateva sute de mii de euro, dar nu a vrut sa precizeze suma exacta. Radu Baron a adaugat ca a achizitionat deja tehnologia necesara televiziunii si ca postul poate incepe sa emita in orice moment, informeaza NewsIn.

Societatea Hits TV SRL a mai solicitat licenta audiovizuala in doua randuri, dar aceasta a fost respinsa in sedintele CNA din datele de 19 iunie si 10 iulie. Vicepresedintele CNA Attila Gasparik a explicat, in sedinta din data de 19 iunie, ca cererea a fost respinsa pentru ca reprezentantii postului nu au fost convingatori si nu au prezentat detalii suficiente despre programele pe care le vor difuza.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.