Social 16 August 2007 01:32
De ieri, tarifele hotelurilor de pe litoralul romanesc, au scazut. Reducerea, de 25 la suta este valabila pentru hotelurile de doua si trei stele. De saptamana viitoare, vor scadea tarifele si la hotelurile de patru si cinci stele.

Reducerea va fi de 20 la suta. Este important de retinut ca, din luna septembrie se va aplica o noua reducere. Aceasta va fi de 20 la suta si se va aplica, incepand cu data de intai a lunii, in toate hotelurile.
Potrivit estimarilor ministrului Turismului, sezonul turistic de anul acesta a fost cel mai bun din 1990. Circa trei milioane de turisti si-au petrecut concediul pe litoralul romanesc, in primul semestru al acestui an. Acestora li se adauga si cei veniti "la negru". Tinand cont ca la particulari tarifele sunt cu aproximativ 30 la suta mai mici, este de inteles de ce multi oameni aleg aceasta varianta.

O problema o reprezinta insa zgomotul de la discotecile in aer liber, care ii deranjeaza pe turistii veniti sa se odihneasca. Potrivit unei analize guvernamentale, statiunile Mamaia si Costinesti sunt cele mai poluate fonic. Pentru a redresa situatia, autoritatile refac Ordonanta de Urgenta care ii obliga pe patroni sa isi inchida cluburile in aer liber, dupa ora 01:00. Initial aceasta a fost prost intocmita si lasa loc la interpretari.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.