Social 15 August 2007 11:35
Un politist a fost impuscat ieri noapte in timp ce incerca sa aplaneze un conflict izbucnit intre doua familii, in cartierul bucurestean Rahova. Omul legii a suferit rani minore si nu a trebuit sa fie internat deoarece atacatorul a tras cu un pistol cu gloante de cauciuc.

Politistii de la Sectia 19 au fost chemati sa aplaneze un conflict izbucnit intre doua familii de romi din cartierul Rahova. La fata locului, unul dintre scandalagii a scos un pistol si a inceput sa traga.

"In urma interventiei, un politist a fost ranit usor cu un pistol cu bile de cauciuc folosit de unul dintre cei care erau implicati in acea altercatie. De asemenea, din altercatie a mai rezultat ranirea usoara a inca doua persoane care se afla si ele in afara oricarui pericol", a declarat Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei.

In scurt timp, zeci de politisti si luptatori de la SPIR au incercuit zona. Mai multe persoane implicate in scandal au fost retinute si duse la Sectia 19 unde lucreaza si politistul ranit. Oamenii legii incearca acum sa afle de la ce a pornit acest conflict. Persoana care a tras in politist va fi cercetat pentru incalcarea regimului armelor si munitiilor si pentru ultraj. Barbatul risca sa-si petreaca urmatorii sase ani in inchisoare.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.