Social 14 August 2007 00:54
Pana la sfarsitul lunii, cumparatorii pot beneficia de promotii la locuintele noi si au perspective mai bune de a negocia pentru cele vechi.

Cei care vor sa-si cumpere o locuinta in aceasta perioada au sansa sa obtina un pret cu pana la 5% mai mic decat cel solicitat initial. Expertii imobiliari spun ca proprietarii care scot case la vanzare in timpul verii si se grabesc sa incheie tranzactiile sunt dispusi sa scada din pret la negocieri.

„Nu este un fenomen de piata, ci mai degraba o chestiune de noroc. Cele mai multe contracte incheiate pe timpul verii sunt initiate mai de mult si amanate din diverse motive”, spune Calin Clinciu, de la agentia Euroest.

Promotii la proiectele noi

Nu doar apartamentele vechi pot fi mai convenabile, ci si cele noi. Dezvoltatorii unora dintre proiectele aflate in constructie ofera cumparatorilor de vara usoare reduceri de pret sau diferite facilitati, cum ar fi, de exemplu, produse electrocasnice sau instalarea de aer conditionat in camere.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.