Brigada Politiei Rutiere a Capitalei a marcat locurile in care se inregistreaza cele mai multe accidente de circulatie. Intersectiile sau drumurile pe care s-au inregistrat cel putin trei accidente de circulatie care au avut aceeasi cauza au fost numite “punctele negre” sau “arterele crimonigene”.

Astfel, zone periculoase sint semnalate la intersectia bulevardului Aerogarii cu Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Soseaua Mihai Bravu cu Soseaua Iancului si Calea Ferentari cu strada Veseliei.

Punctele si arterele negre au fost considerate Soseaua Colentina din sectorul 2 al Bucurestiului, strada Drumul Taberei din sectorul 6, Bulevardul Basarabiei din sectorul 3, Soseaua Pantelimon din sectorul 2, Bulevardul Theodor Pallady din sectorul 3, Calea Vacaresti din sectorul 4, Soseaua Alexandriei din sectorul 5 si Bulevardul Iuliu Maniu din sectorul 6.

Sectorul 1 a inregistrat, in primele sapte luni ale anului, cele mai multe accidente usoare - 8.621. El este urmat de sectorul 2, cu 6.530 de accidente, apoi de sectorul 6, cu 5.381 de accidente usoare. “Codasele” sint sectoarele 4 si 5, care au impreuna 7.538 de accidente.