Social 11 August 2007 23:32
Un spectacol inedit de teatru, la care spectatorii vor intra unul cate unul la interval de cateva minute, o expozitie de desene Antonio Canova si un spectacol de dans inspirat din creatiile acestui sculptor neoclasic vor avea loc la Bucuresti in septembrie, in cadrul proiectului “Via Cultura”.
Acesta este un schimb cultural inceput in luna iulie prin participarea unor dansatori si coregrafi romani la festivalul OperaEstate. Razvan Mazilu, Cosmin Manolescu, Andreea Capitanescu si Andreea Novac au participat in sectiunea de dans a evenimentului desfasurat in oraselul Bassano del Grappa din apropierea Venetiei. in septembrie, va fi randul unor artisti italieni sa paseasca pe “Via Cultura: Bucarest - Bassano”.

Astfel, la Sala ArCuB va avea loc, pe 10 si 11 septembrie, spectacolul de teatru “Se-Ducere Bucarest”, o creatie nascuta chiar la Bucuresti, sub conducerea unui regizor si a unui scenograf din Italia. Acestia nu vor aduce un spectacol gata facut, ci vor crea unul in urma unui training cu actori romani.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.