Social 11 August 2007 22:46
Ultimul film al lui Nae Caranfil si o coproductie romano-ceha vor rula in cadrul prestigiosului festival de film din Canada.
Pelicula “Roming”, cu Jean Constantin si Corina Moise in rolurile principale, alaturi de nume consacrate ale cinematografiei din Cehia, precum Bolek Polívka si Marian Labuda, va fi prezentata in cadrul sectiunii “Discovery” a Festivalului de la Toronto, sectiune dedicata tinerilor cineasti, in special regizorilor talentati si inovativi ai noului curent cinematografic.

“Roming” este o comedie muzicala care trateaza, in aparenta, aventurile unor tigani plecati la petit, insa filmul include mesaje profunde, legate de solidaritate, de toleranta si de cautarea propriei identitati. Produs de Media Pro Pictures, in colaborare cu INFilm si Infinity Praga, “Roming” este cel de-al treilea lungmetraj al tinarului regizor ceh Jiri Vejdelek, care in 2006 aducea in salile de cinema din Cehia nu mai putin de 800.000 de oameni cu “Holiday Makers”, film ce a deschis editia de anul acesta a Festivalului de la Tribeca, creat de Robert de Niro.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.