Social 11 August 2007 22:45
Cunoscutul festival de film spaniol, care va avea loc intre 20 si 29 septembrie, a mizat pe nume mari: Cronenberg in deschidere, Radford in inchidere, Paul Auster in fruntea juriului.
Pelicula “Eastern Promises” a lui David Cronenberg va deschide, pe 20 septembrie, cea de-a 55-a editie a Festivalului International de Film de la San Sebastian. Viggo Mortensen, Naomi Watts si Vincent Cassel joaca rolurile principale in cel mai nou film al cineastului canadian, care concureaza anul acesta pentru Scoica de Aur, cea mai importanta distinctie a festivalului din Tara Bascilor. Dupa elogiata “A History of Violence” (2005), care a rulat pe marile noastre ecrane sub numele “Umbrele trecutului”, Cronenberg propune un thriller dramatic, care prezinta povestea lui Nikolai, un personaj misterios din anturajul uneia dintre cele mai puternice familii implicate in crima organizata londoneza. Viata lui se naruie atunci cind o cunoaste pe Anna, care nu poate fi decit, desigur, cea care descopera dovezi incriminatoare despre familia pentru care lucreaza Nikolai.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.