Social 10 August 2007 01:11
Atat de tanar. Frumos, razvratit, luptator. Atat de muzician, de actor. Atat de iubitor de oameni, de prieteni, de frumos. Vesel si curios. Atat de grabit...
A iubit teatrul. A iubit muzica. A iubit oamenii atat de mult incat nu se sfia sa-i invete si sa le daruiasca din tot ce stia. Editia de Colectie din 13 august i-o dedicam marelui nostru prieten. Este o poveste scrisa din lacrimile prietenilor, presarata cu zambete de aducere aminte.


TO-TI-Ta-Ta.

Marcel Iures a intrat in echipa de la Bulandra in 1980 si isi aminteste ca Florian Pittis se purta cu multa bunatate cu toti actorii proaspat veniti acolo. "Era bun, ne invelea pe toti, ca apa..." (...) "Eram tot timpul la el acasa. Ne lua mereu sa ascultam concerte, albume de muzica rock, muzica exceptionala. Avea un zambet pentru oricine. in seara dinaintea nasterii baiatului meu stateam si incercam sa gasim un nume care sa rimeze cu Iures. Cautam un nume mic. si ne tot jucam cu diverse ritmuri, din o silaba nu era bine, din doua mergea si nu mergea. Pe urma am gasit din patru. si i-am spus fiului meu vreo doi ani To-ti-ta-ta... La sugestia lui Motu, care avea mult umor. L-am numit Alexandru, un nume din patru silabe..."


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.