Social 8 August 2007 14:06
Mai multe trenuri au fost anulate astazi, pe ruta Constanta-Mangalia dupa ce ploaia torentiala a afectat terasamentul de cale ferata in zona statiilor Costinesti si Eforie, transmite corespondentul NewsIn.

Directorul Sectiei calatori, Gabriel Taranu, a declarat ca s-au luat masuri de interventie in zona inca de marti noaptea, iar circulatia feroviara a fost sistata temporar pana la finalizarea lucrarilor.

Purtatorul de cuvant al sectiei Politiei Transporturi Constanta, inspector Cerasela Miron, a declarat ca problemele au fost semnalate marti noaptea pe ruta Constanta-Mangalia, unde in zona haltei Costinesti si a statiei CFR Costinesti, ploaia a provocat pagube pe terasament pe o lungime de sase metri si de-asemenea au fost semnalate probleme in zona statiei Eforie. Mai multe trenuri au fost anulate pe ruta afectata de inundatii.

Reprezentantii CFR Constanta au spus ca se lucreaza la remedierea avariilor si au spus ca circulatia va fi reluata dupa ce se va stabili ca nu exista pericol pentru circulatia trenurilor in zona.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.