Social 9 August 2007 12:04
O strada din cartierul Andronache s-a surpat ieri dimineata din cauza lucrarilor la sistemul de canalizare. Trei masini au ajuns in groapa formata.

Dupa ploile din ultimele zile si din cauza lucrarilor care se efectueaza in zona, strada Falticeni s-a rupt in doua, iar masinile au fost prinse in golul format in asfalt.

Oamenii se plang de faptul ca Apa Nova nu a intervenit la timp, desi inca de ieri acestia au facut sesizari. Autoritatile au intervenit insa abia dupa ce au vazut la televizor ca strada s-a surpat.

Strada Falticeni face parte din porgramul de reabilitare si aici au fost executate recent lucrari la retelele de apa si canalizare. Una dintre conducte insa s-a spart si nimeni nu a intervenit. Reprezentantii Apa Nova au declarat ca ceea ce s-a intamplat nu este responsabilitatea lor ci a societatii angajate de primaria sectorului 2 pentru a efectua lucrarile de reabilitare.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.