Social 8 August 2007 23:18
Turul Bucurestiul la 300 de metri inaltime sau survolarea Marii Negre deasupra Romaniei sau a Turciei sint citeva dintre zborurile de agrement pe care le propun firmele romanesti care inchiriaza elicoptere.
Bucurestenii isi pot vedea orasul si din aer pentru 160 de euro pe ora

Regional Air Services (R.A.S.) este o firma din judetul Constanta care inchiriaza elicoptere pe post de aerotaxi, pentru supravegherea aeriana a obiectivelor terestre, filmari si fotografieri din aer, zboruri aviochimice si pentru transportul marfii pe platformele marine. R.A.S. efectueaza zboruri de pe Aerodromul Tuzla, dar isi poate „salta“ clientii si de pe helioporturile din tara. „Firma dispune de doua elicoptere: cu opt si cu patru locuri pentru pasageri“, ne spune Elena Lepadatu, director de marketing la R.A.S. Ora de zbor pentru elicopterul cu opt locuri costa 350 de euro + TVA de persoana, iar pentru cel de patru locuri, 238 de euro + TVA pentru o persoana. Programarile se fac cu o zi inainte, iar destinatiile pot fi in tara si in strainatate.

O cursa cu decolare de pe Tuzla pina la Baia Mare dureaza aproape trei ore si jumatate. Traseul Tuzla - Craiova dureaza o ora si 40 de minute, iar de la Tuzla pina in Bucuresti se face o ora si 10 minute. Elicopterele zboara la o inaltime intre 150 si 300 de metri, dar, in functie de relief, pot urca si pina la 600 de metri. Cele mai dorite destinatii interne sint Delta Dunarii sau survolul deasupra litoralului romanesc, de la Vama Veche la Gura Portitei. „Clientii nostri prefera serviciul aerotaxi in afara granitelor pentru Odessa, Istanbul si Kiev“, ne mai zice directorul firmei Regional Air Services.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.