Social 4 August 2007 11:22

Dupa productii internationale de succes si mai ales dupa colaborarea cu Coppola, Marcel Iures revine cu un rol intr-un film romanesc. In regia lui Nicolae Margineanu, "Logodnicii din America" prezinta o poveste de dragoste in care sunt implicate personaje cu dosare la securitate. Dincolo de teroarea vremurilor, eroii filmului isi traiesc propriile drame. Distributia, aleasa cu grija, a avut de muncit serios.

„Ma bucur ca Iures vine mereu cu placere sa joace in filme romanesti. Face rolul de betiv atat de bine incat crezi ca a baut toata viata. Horatiu Malaele are un rol surpriza, de homosexual venit din Occident,” a declarat Nicolae Margineanu, regizorul filmului.

Alaturi de ei, Tamara Cretulescu, Monica Ghiuta, Cornel Scripcaru, Andrei Runcanu si chiar fiica regizorului, Oana Maria Margineanu fac roluri de compozitie, intr-o poveste palpitanta. "Logodnicii din America" va avea premiera in septembrie.


Despre autor:

Sursa: Antena3.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.