Social 2 August 2007 11:24
Actrita Maia Morgenstern a jucat alaturi de fiul sau, Tudor Aaron Istodor, in repetitia cu public a piesei “Si caii se impusca, nu-i asa?”, ce a avut loc marti seara, pe terasa La Motoare. Premiera piesei va avea loc in septembrie.

In spectacolul “Si caii se impusca, nu-i asa?”, de Horace McCoy, se pune in scena un concurs de rezistenta in dans, cu un premiu in valoare de 50.000 euro, din care nu se acorda decat o mica parte, deoarece concurentii trebuie sa achite cheltuielile organizatorilor.

Piesa a inceput in jurul orei 21.00 cu o interventie a regizoarei Chris Simion, care a explicat publicului ca spectacolul este inca in lucru si i-a rugat pe spectatori sa scuze “micile defectiuni tehnice”.

Maestrul de ceremonii, actrita Maia Morgenstern, si-a intampinat fiul pe scena, Tudor Aaron Istodor, ce a intrepretat rolul lui Robert Syverton, participant la concurs, cu replica “Dansati sau sunteti cu mamica?”.
Cel care a interpretat rolul marinarului, actorul Gabriel Fatu, a sustinut si un scurt numar de step pe acorduri de muzica rock.

Spectatorii ce se aflau in spatiul din spatele terasei La Motoare i-au putut vedea pe concurenti si pe un ecran ce a fost amplasat deasupra scenei.

“Spectacolul a fost excelent, este o metafora reala si te face sa iti pui multe probleme si sa vezi multe lucruri”, a spus pentru NewsIn o spectatoare in varsta de 33 de ani, Dana Niculaescu.

“A fost extraordinar ca intotdeauna”, a spus si Laurentiu Gozob in varsta de 29 de ani, despre rolul Maiei Morgenstern. Acesta s-a declarat incantat si de piesa.

Desi regizoarea Chris Simion a declarat pentru NewsIn ca vor mai fi schimbari in piesa, fiind inca in lucru, “reactiile au fost incredibile, chiar si la nivelul acesta”, a mai spus ea.

“Nu ma asteptam sa rada (publicul - n. r.) la monologul acela dramatic, dar este o descoperire de fiecare data si sper sa le placa”, a spus si actorul Tudor Aaron Istodor.

Actorul a mai jucat alaturi de mama sa, cu care a spus ca are o relatie foarte buna si care ii intelege glumele.

In piesa ce a durat circa doua ore au mai jucat Antoanela Cojocaru, Ela Ionescu si Cuzin Toma.
Desi premiera oficiala a piesei va avea loc, probabil, in septembrie, potrivit regizoarei, primul spectacol va fi peste o saptamana.

Spectacolul de Horace McCoy a fost ecranizat, in 1970, intr-o pelicula in care rolul principal este jucat de Jane Fonda. Filmul a primit si un Oscar, acordat actorului Gig Young pentru rol secundar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.