Social 31 Iulie 2007 13:32
Tabara de la Navodari, inchisa timp de trei saptamini pentru igienizare, se redeschide saptamana aceasta. Pregatirile sunt pe ultima suta de metri.

Tabara a fost inchisa dupa ce peste o suta de copii si profesori au fost infectati cu salmonella. La inceputul lunii iulie, directorul Taberei Navodari, Dan Nicolae Rahau, a fost suspendat din functie. Decizia a fost luata de Consiliul de Administratie al Sind Romania.

Aceeasi masura a fost luata si pentru contabilul sef si directorul comercial al taberei. Autoritatile investigheaza si modul in care personalul care au lucrat la bucatorie a primit certificatele medicale necesare pentru angajare. Cercetarile in acest dosar sunt in plina desfasurare, dar niciun angajat nu este urmarit penal deocamdata.

Un numar de peste 100 de persoane, majoritatea fiind copii, provenind din tabara de la Navodari au fost infectate cu salmonella din cauza mancarii servite in tabara. Miercuri, aceeasi tabara va fi redeschisa.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.