Patru minore, cu virste cuprinse intre 15 si 17 ani, sint cercetate pentru prostitutie, o parte din clientii lor fiind importanti oameni de afaceri din judetul Suceava. De asemenea, sint cercetati si doi taximetristi suceveni, acuzati de proxenetism, dupa ce, sustin surse din rindul anchetatorilor, ei le-au inlesnit minorelor practicarea prostitutiei. Daca implicarea lor va fi dovedita, taximetristii risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 5 la 15 ani pentru proxenetism in forma agravanta.

Clientii erau racolati de taximetristi, iar partidele de sex aveau loc fie in apartamente inchiriate din municipiul Suceava, fie in hoteluri sau moteluri de pe raza judetului. Sumele percepute de proxeneti variau intre 500.000 de lei si 100 de euro. Cele patru minore proveneau din familii dezorganizate. In declaratiile lor, fetele afirma ca partea cea mai mare din bani ajungea la proxeneti.
Taximetristii implicati risca o pedeapsa cu inchisoarea de la 5 la 15 ani pentru proxenetism in forma agravanta deoarece tinerele erau minore.

In prima luna, 50 de clienti

Cristina (17 ani), una dintre cele patru minore prostituate, a fost de acord sa ne povesteasca cum a ajuns sa-si vinda trupul pe citeva sute de mii de lei si cum, in numai o luna, prin patul ei au trecut aproape 50 de clienti. Violata la 12 ani, adolescenta a inceput sa se prostitueze pentru a face rost de bani de chirie.
Pentru ca era eleva, iar parintii nu-i dadeau bani de naveta pina la Suceava, minora s-a hotarit sa inchirieze un apartament in municipiul Suceava, impreuna cu prietenul ei, taximetrist. "Am fost de acord sa ma prostituez citeva zile, pina ce faceam rost de bani sa platim chiria... eu jumatate, el jumatate", marturiseste tinara. Dimineata pleca la scoala, la practica, iar seara mergea cu clientii: "El (taximetristul - n.r.) ii suna. Ma ducea cu masina. Imi zicea: "Bai, trebuie sa te intilnesti cu respectivul aicea, stai atita...". Banii mi-i dadeau mie... 500.000, un milion, un milion jumate, depinde si de client. Uneori, stateam si toata noaptea".

Imbraca-te, dezbraca-te

Fata ne-a spus ca mai toti banii ajungeau pe mina taximetristului, deseori fiind nevoita sa-l minta ca a luat o suma mai mica pentru a-si cumpara haine sau pentru a da la scoala pentru fondul clasei.
"Cind nu avea intr-o zi nici un client, lua numerele de telefon si le dadea bip-uri. Unii sunau, altii nu puteau iesi ca erau acasa cu nevestele. Daca nu avea bani pe ziua respectiva, tot gasea el un client pin’ la urma... sa-si puna gaz la masina sau stiu eu...", povesteste Cristina.
Minora isi aminteste ca, la un moment dat, nici nu o mai intreba daca vrea sau nu: "Venea la mine: "Hai gata! Imbraca-te, ca pleci!". In seara cind am plecat de la el, m-a batut... ca de ce nu vreau sa ma duc la nu stiu ce hotel. I-am zis ca nu ma duc... am fost odata acolo, iesea unul, intra altul".

Cei mai multi dintre clienti, spune ea, erau "oameni cu bani, care veneau cu masini tari". Desi toata aceasta poveste a durat aproximativ o luna, a facut sex pe bani cu aproape 50 de barbati. "Majoritatea erau oameni de afaceri. Numele lor erau destul de cunoscute prin Suceava. Multi voiau oral si dupa aia normal. Nu stiu la celelalte fete, dar mie mai toti mi-au propus si sex anal, da’ eu am zis nu".

Spune ca nu va uita niciodata noaptea de Craciun de acum doi ani. Si nu pentru ca a avut parte de o amintire placuta, ci pentru ca, in acea noapte, a trait una dintre cele mai ciudate experiente. "Am mers in acea seara cu un client la el in apartament. Mi-a aratat mai intii un teanc de fotografii cu femei dezbracate. Vorbea atit de ciudat, incit am inceput sa tremur de frica. Avea vreo 40 si ceva de ani. Ma punea sa stau in tot felul de pozitii... imi facea si fotografii. Apoi a adus un baiat de 19 ani si m-a pus sa fac sex si cu el...", isi aduce aminte adolescenta.

Final de film indian

Acum, Cristina are un prieten, care, desi stie cu ce s-a ocupat ea inainte, o iubeste. Ei vor sa plece in strainatate, sa-si faca un viitor impreuna. "Vrem sa facem ceva bani si, daca reusim sa stringem citeva mii de euro pina-n vara, sa venim sa facem cununia civila", incheie Cristina.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.