Social 28 Iulie 2007 23:51
Ministerul Apararii organizeaza, duminica, manifestari in mai multe localitati pentru sarbatorirea Zilei Imnului National al Romaniei. Programul ceremoniei publice de sarbatorire a imnului cuprinde oficierea unei rugaciuni pentru poporul roman, discursuri ale oficialitatilor si un spectacol sustinut de muzicile reunite din garnizoana Bucuresti si corul Regimentului 30 Garda "Mihai Viteazu".
In Bucuresti, mai multe subunitati si formatii de muzica militara ale Ministerului Apararii vor sarbatori imnul tarii in Piata Tricolorului, care se afla in fata Cercului Militar National. Din aceasta cauza, traficul rutier pe Calea Victoriei si Bulevardul Regina Elisabeta va fi oprit in intervalul 10.15-10.45. In acest timp, se va intona imnul de stat al Romaniei si se va arbora tricolorul.

La eveniment au fost invitati reprezentanti ai unor institutii civile, militare si religioase, atasati militari straini acreditati in Romania, veterani de razboi, cadre militare in rezerva si in retragere.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.