Social 28 Iulie 2007 11:52
Un intreg cartier din Capitala a fost la un pas de a sari in aer dupa ce o conducta de gaz a fost lovita de un taxi. Oamenii care locuiesc in zona au fost evacuati din case pana cand conducta a fost reparata. Politisti, pompieri, echipaje de la ambulanta si angajati ai Distrigaz au supravegheat zona pana spre dimineata. Locuitorii din cartierul Iancului au fost azi-noapte la un pas de dezastru. Si asta din cauza unui taxi care a distrus conducta de gaz de pe trotuar.
Impactul a avut loc la cu putin inainte de miezul noptii, joi. In masina se aflau cinci persoane. Socul a fost atat de puternic, incat autoturismul a intrat intr-o curte. Cei 4 pasageri au fost proiectati pe geamuri. Politistii au intocmit dosar penal in acest caz. Politistii sositi la fata accidentului au izolat zona. Asta nu inainte de a evacua casele. Dupa mai bine de 3 ore, muncitorii de la Distrigaz au reusit sa dezamorseze situatia. Conducta a fost reparata. Din cele 4 persoane transportate la spital, una se afla in stare foarte grava. Medicii de la spitalul de urgenta Floreasca spun ca sansele de supravietuire sunt minime


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.