Social 27 Iulie 2007 00:03
Candidaturile pentru concursul in urma caruia vor fi desemnati presedintele si vicepresedintele Agentiei Nationale de Integritate (ANI), institutia care va verifica averile demnitarilor, se pot depune la Secretariatul General al Guvernului pana pe 21 august.
La acest examen poate sa participe orice cetatean roman cu studii superioare juridice sau economice care nu a facut parte din nicio organizatie politica in ultimii trei ani, nu a fost agent sau colaborator al Securitatii inainte de 1990 si nu are cazier judiciar sau fiscal. Candidatii trebuie sa dovedeasca indeplinirea acestor conditii printr-o declaratie pe proprie raspundere, autentificata de un notar public.

Aceasta declaratie va fi depusa la dosarul de candidatura, care trebuie sa mai contina urmatoarele documente: formular de inscriere, act de identitate, diploma de licenta, cazier judiciar, cazier fiscal, adeverinta medicala, aviz psihologic si un curriculum vitae (CV).


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.