Social 27 Iulie 2007 23:04
Noul film cu Comisarul Moldovan, in regia lui Sergiu Nicolaescu, se filmeaza indiferent de temperaturile de pe platoul de filmare.
Din echipa de filmare fac parte actori ca Vladimir Gaitan si George Mihaita, dar si mai tinerele talente Ileana Lazariuc, Simona Patruleasa si Cristina Rus. Dupa o saptamana la Praga si circa o luna de filmari la Studiourile MediaPro din Buftea, Palatul Snagov si locatii din Bucuresti precum Casa Oamenilor de Stiinta, “Supravietuitorul” s-a oprit, saptamana aceasta, la Teatrul Odeon. Implicat in noul film intr-o tripla ipostaza, de regizor, co-scenarist si actor, Sergiu Nicolaescu il intruchipeaza pe Moldovan la varsta de 70 de ani. Rolul comisarului la tinerete este interpretat de manechinul ceh Petr Falc. Cu o actiune plasata in anii '40 si '70, “Supravietuitorul” - realizat dupa 26 de ani de la “Duelul”, ultimul dintre cele cinci lungmetraje care compun seria “Comisarul” - a insemnat o faza de productie destul de dificila, de la costume la cele 18 masini de epoca folosite.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.