Social 25 Iulie 2007 12:09
O casa foarte veche din centrul Capitalei, in care locuiesc cca 50 de persoane, a fost devastata de flacari. A fost nevoie de optsprezece masini si de optzeci de pompieri pentru stingerea flacarilor, marti seara, in Bucuresti.

Actiunea pompierilor a fost ingreunata, in prima etapa, de faptul ca in zona nu puteau intra masini din cauza barelor metalice. Pana la urma, un echipaj de la Descarcerare a inlaturat obstacolele si autospecialele au putut interveni.

Pompierii s-au chinuit mai bine de trei ore sa stinga flacarile care au distrus etajul I si acoperisul casei de pe strada Baia de Fier, din apropierea Pietei Unirii. In cursul operatiunii, cinci dintre pompieri au acuzat probleme din cauza intoxicarii cu fum. Pompierii au fost ajutati de medicii de la Ambulanta si nu au avut nevoie de spitalizare.

Oamenii povestesc ca doi dintre chiriasi s-au certat cu putin timp inainte de izbucnirea focului si banuiesc ca unul dintre acestia ar fi provocat incendiul. Ipoteza este cercetata acum de politie.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.