Social 23 Iulie 2007 17:33
Aproape 8.000 de candidati au dat luni examen la peste 40 de grade Celsius.

La Academia de Studii Economice, concurenta a fost mare, de sapte candidati pe un loc. Pe langa emotiile examenului, tinerii au suportat cu greu temperaturile foarte ridicate de afara. Examenele au inceput la ora 10.00. Pentru a fi siguri ca nu vor suferi de sete, economistii si-au facut provizii serioase de apa. Intrucat pentru maine a fost anuntat „cod rosu”, examenele vor suferi modificari. Examenul de la Facultatea de Finante programat pentru maine la Academia de Stiinte Economice va fi organizat in intervalul orar 08.00-11.30, iar concursul pentru Facultatea de Contabilitate, programat initial pentru intervalul 14.30-18.30, va incepe la ora 18.00.

Luni insa, timp de 3 ore, tinerii au trebuit sa suporte caldura din clase. Conducerea a luat toate masurile pentru a evita problemele care pot aparea din cauza caniculei. Parintii, mai emotionati decat viitorii studenti, au pazit timp de trei ore iesirea de la ASE. S-au inarmat cu evantaie, sticle cu apa, sucuri si s-au adapostit care pe unde a apucat pana cand au iesit odraslele.

La Academia de Studii Economice, cele mai cautate facultati au fost cele de marketing si contabilitate. Au fost 20 de candidati pe un singur loc. Urmeaza facultatile de Finante-Banci si Managementul cu 10 candidati pe loc - zile grele in continuare, pentru ca examenele de admitere sunt abia la inceput.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.