Iglesias a sustinut al treilea concert din turneul din aceasta vara din Romania, la Bacau, duminica seara. Artistul a declarat ca spera sa sarbatoreasca "asa cum se cuvine" cariera muzicala, la Bucuresti, pe 25 iulie, pe stadionul Cotroceni.

Iglesias, in varsta de 63 de ani, a implinit 39 de ani de cariera pe 18 iulie, inaintea concertului de la Timisoara, ce a avut loc pe 20 iulie.

Potrivit organizatorilor, Iglesias s-a declarat "incantat" de Romania si de "reprezentantele sexului frumos".
Dupa fiecare concert, artistul coboara de pe scena "leoarca de transpiratie" si "este asteptat cu paturi, ca sa nu raceasca". Iglesias are "o energie debordanta, de invidiat pentru cei mai tineri". El "canta doua ore pe scena", apoi "nu doarme cel putin 4-5 ore dupa concert".

Primul concert din turneul din Romania al lui Julio Iglesias a fost organizat la Sibiu, unde artistul a cantat in Piata Mare, in fata a peste 10.000 de spectatori. Autoritatile sibiene i-au acordat cantaretului o medalie cu insemnele Capitalei Culturale.

De la Timisoara, artistul a mers la Bacau, apoi va veni la Bucuresti (25 iulie) si la Constanta (28 iulie).
Organizatorii au decis sa modifice programul concertelor, astfel incat toate spectacole vor incepe de la 21.45, pentru ca solistul nu vrea ca publicul sa sufere din cauza caniculei.

Spectacolele din Romania fac parte din turneul de promovare a ultimului album Julio Iglesias, "Romantic Classics", care va include si Monaco in august, Rusia si Ucraina, in septembrie, America Latina, in octombrie si Africa de Sud, in noiembrie.