Social 24 Iulie 2007 14:51
Ministrul de Interne, Cristian David, a anuntat ieri ca serviciile publice isi vor intrerupe programul cu publicul intre orele 11 -18.

"In cursul zilei de marti, se modifica programul de lucru al administratiei locale, al tuturor serviciilor care au lucru direct cu publicul, in sensul in care in intervalul 11-18 nu se va lucra cu publicul", a declarat ministrul de interne si al reformei administratiei, Cristian David.

Potrivit acestuia, autoritatile locale vor lucra in intervalul 7.30-11.00 si 18.00 - 20.00.

Pentru a asigura masuri suplimentare de protejare a populatiei, ministrul de interne a anuntat cresterea numarului de puncte stradale de prim ajutor in zonele avertizate cu cod rosu, informeaza NewsIn.

"De asemnea am decis sporirea numarului asistentilor social, a voluntarilor care asigura apa, alimentele de baza si medicamentele pentru persoanele care sunt netransportabile sau care daca ar efectua deplasarile in timpul zilei ar putea avea de suferit", a adaugat David.

Pentru a asigura un nivel suplimentar de asistenta in cazul in care numarul persoanelor care vor solicita asistenta va fi crescut, Ministerul de Interne va pune marti la dispozitia autoritatilor locale echipe speciale de interventie din partea jandarmilor care vor asigura acest serviciu special comunitar.

Ministrul de interne a mai anuntat ca Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta sunt in stare de alerta pentru a preveni izbucnirea eventualelelor incendii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.