Destule magazine le vand acum la jumatate de pret sau chiar mai putin. Ca sa ai noroc in perioada reducerilor trebuie sa respecti cateva reguli simple. In primul rand sa ajungi la magazinele cu promotii cand ceilalti au treaba. Cine a respectat regula a avut noroc. In timp ce unii erau la piata, altii au dat navala in magazine. Cine a avut noroc si-a schimbat garderoba.

Reducerile sunt substantiale si chiar merita sa faci achizitii in perioada reducerilor. A doua regula: nu respecta socoteala de acasa. Cum promotiile golesc rafturile, nu intotdeauna gasesti exact ce ti-ai dorit. Asa ca are succes cine se adapteaza. A treia regula: si reducerile costa.

Vanzarile din magazine aproape ca s-au dublat, ceea ce inseamna ca multi au l[sat bani grei. Romanii sunt din ce in ce mai dispusi sa cumpere produse la reducere, pentru ca se merita. Patronii magazinelor spera ca vanzarile in aceasta perioada sa creasca fata de o perioada obisnuita cu 100%.

Oficial sezonul reducerilor incepe de la 1 august. Conform legii, comerciantii trebuie sa notifice primariile asupra perioadei de reduceri cu doua saptamani inainte.