Social 20 Iulie 2007 01:47

Pentru cei interesati rapid de oferte de vacanta in Delta Dunarii semnalam organizarea de excursii in perioada 26-30 iulie 2007 la preturi incepand cu 845 lei. Sunt incluse cazarea la hotel de trei stele, transportul cu autocarul, micul dejun si cina. Se viziteaza manastirile Cocosul si Celik-Deree, orasul Sulina si Cimitirul International si se organizeaza excursii cu vaporasul.

Pentru doritorii de vacante ieftine, este de semnalat faptul ca, in Delta, camparea in spatiile amenajate special de autoritatile statului este gratuita, dar pentru cea in locurile amenajate de operatori privati de turism, taxa poate depasi suma de 10 lei pe zi. Pentru a intra in Delta Dunarii, turistii trebuie sa plateasca la punctele de informare din judet taxa de acces de 10 lei. Daca preferati insa doar sa va bucurati de liniste si sa va oraganizati singuri programul, puteti opta doar pentru rezervarea unei camere. In Uzlina, pentru o camera dubla, in conditii de trei stele, veti plati 110 lei de persoana pe noapte.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.