Social 20 Iulie 2007 23:32
Scriitorul brazilian apeleaza la ajutorul fanilor din domeniul cinematografic pentru a-si vedea ultimul roman ecranizat.
Paulo Coelho s-a prins de imensul potential pe care il ofera o comunitate de fani adunati din toate domeniile, de la gospodine care viseaza sa-l cunoasca pe Dumnezeu o data cu cel de-al saptelea orgasm consecutiv, asa cum au citit ele in „11 minute“, pina la regizori, actori, muzicieni, pe care cartile lui ii inspira si induioseaza. Asa ca i-a pus pe toti la treaba, motivati doar de admiratia pe care o au pentru el.

La fel a procedat Bjork cu videoclipul piesei „Innocence“, care a fost facut in intregime de fani. Cu resurse proprii si munca pro bono, autorul le-a cerut sa faca un film dupa ultima sa carte, „Vrajitoarea din Portobello“. Si o vor face, judecind dupa numarul mare de fani, dupa atasamentul lor fata de autor si moda proaspat lansata a productiilor media colaborative facute de amatori. „M-am uitat pe paginile fanilor mei si am citit texte foarte bune scrise de actori, muzicieni, regizori etc. Si m-am gindit de ce sa nu faca ei un film impreuna dupa ultima mea carte“, scrie pe prima pagina a blogului lui Coelho, care cuprinde indicatii amanuntite despre cum se pot organiza pentru a face o treaba impreuna, de la informatii despre text si felul in care ar trebui interpretat pina la cum sa-si faci un cont pe youtube.com.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.