Social 19 Iulie 2007 01:11
Un adevarat pericol pentru siguranta celor mici, 145 de locuri de joaca de pe raza sectorului 4 vor fi modernizate in perioada urmatoare de catre administratia locala.
Dupa ce saptamana trecuta consilierii pd au refuzat sa aprobe proiectul vizand reabilitarea locurilor de joaca, la sedinta desfasurata acum doua zile legislativul primariei a spus in sfarsit "da" pentru aceasta masura. Ca urmare, 20 de milioane RON au fost alocate de la bugetul local pentru modernizarea a 145 de locuri de joaca din teritoriu.

"Consilierii locali au inteles in sfarsit ca este vorba de obiective care nu indeplinesc normele de autorizare ISCIR si nu pot fi autorizate. Verificarile au fost efectuate pe teren de inspectorii Directiei de Gospodarie Comunala, care au monitorizat atat aparatele de joaca aflate pe domeniul public, cat si pe cele din curtile gradinitelor. Din cauza vechimii foarte mari si a gradului de uzura, leaganele nu mai prezentau siguranta pentru cei mici", a declarat primarul Adrian Inimaroiu.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.