Compania de curierat TNT Romania a obtinut trofeul „Cel Mai Bun Angajator“ anul acesta, in urma unui sondaj realizat de compania de resurse umane Hewitt. Studiul a fost realizat in toata Europa, nivel la care titlul a fost obtinut de Microsoft.

Studiul, la care au participat aproape 4.000 de angajati si 100 de top manageri din companii romanesti cu cel putin 50 de angajati, s-a bazat pe nivelul de implicare a angajatilor si pe corelarea viziunilor acestora cu top managementul si departamentul de HR. Companiile au obtinut cel mai bun scor pe baza a trei cerinte: angajati apreciati si valorizati, management proactiv si pozitiv si oportunitati de dezvoltare in cariera pentru cine merita.

Managerul de resurse umane TNT Romania, Ana Glavce, povesteste ce ofera, concret, compania: „Angajatii TNT primesc bonusuri calculate in functie de performanta, bonuri de masa, acces la unele activitati sportive, asigurari de viata, contributii la un fond de pensii, pachete de servicii medicale, transport la locul de munca, prime de sarbatori“. In plus, orice post liber este in primul rind anuntat intern, iar promovarea se poate intimpla anual, pe baza rezultatelor evaluarilor competentelor profesionale de la sfirsit de an, adauga managerul de resurse umane.