Social 16 Iulie 2007 21:57
Intr-o sala inadecvata stilului ei, dar cu un public receptiv, Tori Amos a avut succes la Bucuresti.

Cantautoarea americana a sustinut vineri seara, cu o intirziere de mai bine de 45 de minute, concertul programat sa inceapa la ora 20.00 la Sala Polivalenta din Bucuresti.

In fata celor aproximativ 3.500 de spectatori, Tori si-a facut aparitia intruchipind avatarul Pip de pe noul sau album, „American Doll Pose“, inspirat de Atena, zeita greaca a razboiului si a intelepciunii, informeaza NewsIn. Ea purta o peruca neagra si era imbracata intr-o rochie rosie si pantaloni din latex negri. Acompaniata de Matt Chamberlain (tobe), Jon Evans (chitara bass) si Dan Phelps (chitara), Tori a cintat la inceputul concertului piese de pe noul ei album. Printre acestea, „Cruel“, „Teenage Hustle“, „Fat Slut“, „Smokey Joe“ si „Body and Soul“. Tori a parasit apoi scena decorata cu draperii atirnate in jurul pianului sau Bosendorfer in forma unui baldachin si a revenit dupa citeva minute imbracata intr-un costum din lame verde, de data aceasta prezentindu-se in lipsa vreunui avatar.

A doua parte a show-ului a fost mult mai consistenta si cu o Tori Amos eliberata parca de acomodarea cu publicul (se terminase „sedinta foto“ cu telefoanele mobile si audienta a inceput sa isi aduca aminte de ce se afla, de fapt, acolo). Cintareata, in virsta de 43 de ani, a cintat „Big Wheel“, cea mai cunoscuta piesa de pe albumul „American Doll Posse“, urmata de „Crucify“, unul dintre primele ei single-uri, de pe albumul „Little Earthquakes“ (1992). Recitalul a continuat cu alte piese celebre, printre care „Cornflake Girl“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.