Social 14 Iulie 2007 01:17
"ApaAerFoc", un festival de teatru in aer liber, isi propune sa va scoata in parc incepand de astazi
Festivalul de teatru in aer liber "ApaAerFoc" care are loc in Parcul Tineretului incepe astazi. Organizat la initiativa Institutului Cultural Roman, festivalul se va desfasura in perioada 14 iulie-6 august, timp de patru weekenduri consecutive.

Evenimentul se bucura de un program extrem de interesant si reuseste sa aduca patru nume de marca din acest domeniu: Strange Fruit (Australia), Teatro Ka (Portugalia), Ilotopie (Franta) si Tuig (Olanda). Intentia Institutului Cultural Roman este sa aduca in Romania o forma de exprimare artistica mai putin familiara consumatorului de teatru si de spectacol in general, roman. Pe langa faptul ca este vorba de spectacole care nu se desfasoara in spatiul conventional al unei sali de teatru, ceea ce mai aduce nou acest eveniment este modalitatea de a imbina intr-un show unic sau in cadrul aceleiasi manifestari limbaje artistice diferite. De la circ la dans, la teatru sau muzica, toate aceste forme de manifestare artistica se vor imbina in spectacolele propuse de trupele prezente.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.