Social 14 Iulie 2007 23:55
In parcul Herastrau se va desfasura astazi concursul de graffiti Write4Gold.

Competitia profesionista de graffiti isi propune sa transforme o forma de expresie controversata intr-un curent artistic reprezentativ pentru cultura urbana. Incepand cu ora 10, se vor intrece 8 echipe formate din 4-6 dintre cei mai buni grafferi din tara, jurizati de nume sonore la nivel mondial. Pentru prima din cele patru probe de concurs, "concept painting", echipele vor avea la dispozitie 8-9 ore si un perete de 15x2 metri pentru a ilustra in interpretarea proprie o tema propusa de organizatori.

La "action throwups", cate un participant din fiecare echipa va trebui sa scrie, in doua minute, cu doua culori, un cuvant dat pe loc de juriu. A treia proba consta intr-o schita cu markere speciale, pentru care concurentii au la dispozitie o ora, iar in ultima parte, cea de "tagging", fiecare echipa va desena aceeasi semnatura. La final se va calcula punctajul total al fiecarei echipe si se vor imparti premiile, in valoare de peste 2.500 de euro.

>> La proba "action throwups" participantii vor scrie, in doua minute, cu doua culori, un singur cuvant.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.