Social 13 Iulie 2007 14:01

Conducerea revistei "The Economist" a anuntat ca, incepand cu noul numar, va lansa o editie audio completa a publicatiei economice pentru a veni in intampinarea celor care nu au suficient timp ca sa citeasca varianta tiparita sau cea online, informeaza editia de internet a "The Guardian".

Reprezentantii revistei au declarat ca "The Economist" va fi prima publicatie internationala care ofera o editie audio completa si ca doritorii vor putea descarca versiuni audio ale articolelor sau sectiuni intregi din revista.

Publicatia va fi disponibila in varianta audio gratuit pentru abonati sau contra sumei de 4 lire sterline pentru persoanele care nu au abonament, informeaza NewsIn.

Ideea furnizarii de stiri si materiale pentru cei aflati in miscare, comenteaza "The Guardian", urmeaza o tendinta in randul ziarelor si revistelor care lanseaza podcast-uri, programe audio ce pot fi descarcate in calculator si apoi transferate in dispozitive mobile.

"The Economist", editat de The Economist Group, este unul dintre cele mai citite saptamanale cu profil economic din lume. Revista are un tiraj, la nivel international, de aproape 1,2 de exemplare pe editie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.