Social 12 Iulie 2007 16:43
Volkswagen surprinde piata auto americana cu un model de o eleganta excentrica, ale carui caracteristici i-au determinat pe cei de la revista Road and Travel din SUA sa afirme ca "modelul Eos este cea mai sexy masina a anului 2007", relateaza AutoMarket

Liniile elegante ale designului, pretul sub 30.000 de dolari, tinuta de drum, acoperisul retractabil si motorizarile sale care genereaza pana la 250 cai putere, au fost principalele motive pentru care „Ghidul cumparatorului de masini sexy”, realizat de revista americana, a numit Eos castigatorul din acest an.

Spatiul interior al masinii este bun pentru un model din aceasta clasa. Pozitia de conducere este joasa, sportiva, iar confortul este ajutat de scaunele sport, dotare standard pentru Eos. In spate este loc suficient pentru doua persoane, iar amplasarea comenzilor este asemanatoare cu a tuturor modelelor VW, doar ca arhitectura bordului este diferita.

Eos este pozitionat ca dimensiuni intre Golf si Passat, iar platforma sa tehnica este un hibrid intre aceste doua modele: puntea fata este de Golf, iar puntea spate, de Passat. Asta face ca, pentru moment, Eos sa fie singurul model CC de pe piata cu punte spate independenta.

„Suntm foarte mandri de reusita lui Eos pe piata americana, mai ales la capitolul apreciere. Eos a devenit un punct forte pentru VW, reprezentand ceea ce are mai bun stilul si tehnologia germana”, a declarat Susan Kelke, oficial al diviziei nord-americane de la VW.


Despre autor:

Sursa: Antena3.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.