Social 11 Iulie 2007 15:31
Institutul Cultural Roman organizeaza intre 14 iulie si 15 august, in parcul Tineretului din Capitala, festivalul de teatru in aer liber "ApaAerFoc". Spectacolul va fi deschis de trupa australiana Strange Fruit, cu un show de coregrafie aeriana.

Strange Fruit a avut, in ultimii sase ani, spectacole in peste 30 de tari si a participat la peste 170 de festivaluri internationale. Spectacolul "The Field" / "Campul" al trupei, a fost una dintre cele mai originale propuneri la festivalurile de teatru de strada din lume. Opt personaje se leagana in aer, pe niste bare elastice de 4,5 m inaltime, deasupra capetelor spectatorilor, intr-un balet indraznet intre cer si pamant.
Bucurestenii vor putea vedea trupa australiana pe 14 si 15 iulie, de la ora 19:00.

ICR va mai aduce in Parcul Tineretului alte trei trupe din strainatate, cu montari complexe din punct de vedere tehnic, dar si concptual. Astfel, Teatro KA, din Portugalia va evolua pe spectaculoasele picioroange care l-au consacrat, Iltopie din Ftanta va face un montaj oniric pe suprafata apei, in timp de Tuig din Olanda propune salturi mortale de la inaltimi de 14 metri.

Organizatorii au decis ca, in caz de ploaie, sa decaleze spectacolele cu o zi.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.