Social 10 Iulie 2007 13:33
La Dubai, cunoscut drept capitala luxului si a shopping-ului, se organizeaza lupte cu caini, preferati fiind cei din Romania, Bulgaria si din tarile ex-sovietice, relateaza presa araba.
Politia respinge insa informatia, amintind ca acest gen de lupte sunt interzise prin lege. Totusi un cetatean britanic, citat de publicatia Gulfnews, sustine ca a reusit sa aduca in Dubai, in bagajul sau un Pit Bull. Britanicul sustine ca luptele se tin in jurul Dubaiului, in zone nelocuite, iar publicul este format de obicei din tineri cu bani.

Animalele sunt injectate zilnic cu hormoni si o combinatie de cocaina, heroina si amfetamina pentru a nu simti durerea in timpul luptelor. Preferati pentru aceste lupte sunt cainii din Romania, Bulgaria si statele din fosta URSS pentru ca acestia nu fac zgomot si astfel sunt mai greu de identificat la vama.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.