Social 9 Iulie 2007 23:48
Prima zi a seriei globale de spectacole a atras foarte putini spectatori la Romexpo, din pricina caldurii.

Desi organizatorii preconizau ca vor veni aproximativ 4.000 de oameni, prima zi a Live Earth-ului romanesc a atras un public putin numeros, aproximativ 200 de oameni, potrivit NewsIn. Cauza principala ar fi canicula, care aproape ca i-a fortat pe oameni sa ramina in interioare mai racoroase, a declarat pentru NewsIn organizatorul evenimentului, Dorian Ciubuc.

Simbata, in prima zi a concertului, la complexul Romexpo au cintat trupele romanesti Directia 5, Compact, Voltaj, Iris, Holograf si Phoenix, iar duminica a concertat la Bucuresti si fostul solist de la Led Zeppelin, Robert Plant. Dorian Ciubuc s-a plins ca nu a fost usor sa puna pe picioare acest concert, in lipsa unei sali de spectacole sau a unui spatiu special amenajat, pentru ca a fost obligat sa se asigure ca exista tribune, garduri sau alimentare cu apa si curent.

Calin Gruia, solistul trupei Voltaj, si Dan Bittman, vocalul Holograf, s-au aratat nemultumiti de concert, tot din cauza caldurii. Dan Bittman a declarat pentru NewsIn ca atmosfera caniculara care i-a impiedicat pe oameni sa vina la concert este „mai degraba un semnal, un fel de tras de urechi pentru politicieni, pentru ca, daca nu o sa se ia masuri serioase la nivel global, ceea ce facem noi e o picatura intr-un ocean“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.