Social 7 Iulie 2007 23:05
Conform noului regulament de organizare a concursurilor de scenarii de la Centrul National al Cinematografiei, reprezentantii asociatiilor de cineasti s-au intalnit pentru a vota membrii juriului.
Ioan Grigorescu si Dan C. Mihailescu sunt cei care au adunat cele mai multe voturi la acest scrutin, cate 9 fiecare. Surprinzator este ca votantii l-au pus in capul listei si pe Fanus Neagu, care a adunat opt voturi. Cu acelasi numar de voturi este si actorul Vlad Radescu, urmat de Andrei Blaier cu 7.

Cei cinci ar urma sa formeze juriul de fictiune al primei sesiuni din acest an al concursului CNC. La fel ca la fictiune, pentru comisia care va analiza proiectele de filme documentare si de animatie, cineastii au ales un juriu din care lipsesc criticii de film. Cele mai multe voturi aici le-au strans Laurentiu Damian, Florin Iepan si Eusebiu Stefanescu. Decizia finala de numire o va intocmi tot ministrul Culturii care a declarat ca asteapta un „feed-back” in ceea ce priveste acest vot.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.