Social 6 Iulie 2007 12:59
Un copil de 4 ani din Galati a ajuns la Spitalul de Urgenta in coma alcoolica. Nu este vorba de un simplu accident.Atat mama cat si medicii confirma ca micutul este consumator inrait de alcool. Medicii spun ca nu au mai vazut in viata lor asa ceva. Au primit la sectia de terapie intensiva un copil de 4 ani in coma alcoolica profunda.

Micutul Cezar nu este un novice in ceea ce priveste alcoolul. Mama lui spune ca nu este prima oara cand baietelul consuma alcool. ,,Vin si bere bea, dar nu si tarie," a declarat mamei sale.

Se pare ca la mijloc nu este insa vorba de un simplu accident, atat mama cat si medicii confirmand ca micutul este consumator cronic de alcool. Directia de Protectie a Drepturilor Copilului a inceput ancheta si s-ar putea ajunge chiar la indepartarea copilului din mediul familial.

Mama micutului mai are inca trei copii de 16, 14 si respectiv 11 ani, dar spune ca acestia nu impartasesc pasiunea pentru bautura a mezinului familiei.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.