Social 4 Iulie 2007 23:54
Teatrul LUNI de la Green Hours a anuntat ca isi organizeaza, in continuare, evenimentele artistice, deoarece situatia sediului Grupului pentru Dialog Social (GDS), in care isi desfasoara activitatea si teatrul, nu a fost votata in Camera Deputatilor.
Astfel, Teatrul LUNI a programat spectacole, concerte si intalniri de seara. Activitatea continua 'sub semnul protestului fata de nelegalitatea, abuzul si injustetea oricarei masuri care ar duce la transferul sediului GDS din proprietatea statului - in proprietatea uneia dintre fundatiile numite FNT'. In aceasta saptamana, Teatrul LUNI prezinta: 'Talk Show', spectacol realizat dupa Stefan Caraman; 'Neaparat Caragiale', 'Efectul de seara' - un program de 'intalniri' directe ale artistilor cu publicul; Clubul de Carte Elle, in cadrul caruia va fi prezentata cartea 'Despre lucrurile simple' de Mihaela Radulescu, dar si concertul 'Tapinarii'.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.