Social 4 Iulie 2007 23:10
Oficialii UE au realizat un clip fierbinte in care promoveaza cinematografia

Cine ar fi crezut ca reprezentantii Uniunii Europene sunt responsabili pentru postarea pe YouTube a unuia dintre cele mai accesate filmulete? Ei bine, este cat se poate de adevarat, iar clipul cu pricina a iscat vii controverse din cauza continutului sau, considerat de unii mai putin ortodox.

Mai precis, filmuletul, menit sa promoveze filmul european, este o compilatie de scene erotice din mai multe pelicule realizate in Europa. Intitulat "Iubitorii de film vor iubi asta!", clipul arata diferite cupluri in timp ce fac amor si se termina cu cuvintele: "Haideti impreuna".

Unii vizitatori s-au aratat revoltati de film, considerandu-l obscen, in timp ce altii au fost de-a dreptul incantati. Un lucru este sigur. Filmul european a avut parte de cea mai mare promovare, daca luam in considerare statisticile YouTube potrivit carora clipul are peste 20.000 de accesari zilnic. Iata si controversata reclama:


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.