Social 4 Iulie 2007 15:54
Supraveghetorii examenului de bacalaureat au strans de la mai mult de 50 la suta dintre candidati, n doua sacose si o o cutie de carton, peste 7 kilograme de fituici de la elevii de la Centrul de examinare "Calistrat Hoga" din Tecuci, dupa Inceperea probei scrise la limba romana.

“Injumatateam numarul candidatilor la examen din acel centru daca ne puneam mintea cu ei. Au o inventivitate fantastica in a transporta fituici asupra lor, preocuparea multor elevi este in primul rand aceasta, din pacate. Au fost retinute kilograme de fituici purtate asupra lor”, a precizat inspectorul general la Inspectoratul Scolar Judetean Galati.

La scurt timp dupa inceperea probei scrise, cinci elevi din Centrul de examinare “Calistrat Hogas” din Tecuci au fost eliminati dupa ce s-au gasit asupra lor fituici. Comisia de supraveghere a decis in acele conditii sa treaca inca odata prin toate salile de examinare si sa le solicite candidatilor sa predea toate sursele de inspiratie pe care le mai pastrau asupra lor.

Doi elevi au fost eliminati si in cadrul probei de matematica, unul pentru ca a incercat sa copieze, iar altul pentru ca nu a predat telefonul mobil. Atat inspectorii cat si profesorii sunt nemultumiti ca foarte multi elevi au preferat sa-si faca fituici in loc sa invete.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.