Social 3 Iulie 2007 16:37
Doi copii din Iasi au fost legati in lanturi de chiar parintii lor. Micutii de 6 si 8 ani au fost descoperiti de catre un vecin acum cateva zile. Acestia mai au doi frati, insa numai ei doi au fost legati de catre parinti, informeaza Antena 3.

In urma descoperirii situatiei dramatice in care traiau copiii, vecinul a anuntat Directia pentru Protectia Copilului. Imediat, inspectorii de la Autoritate au intrat in casa familiei Gradinaru si au dezlegat copiii.

Intrebati asupra motivelor care i-au determinat sa-si lege copiii, mama acestora a decis sa dea vina pe sot. Femeia a spus ca sotul ei ii leaga pentru ca se mai bat din cand in cand.

Politistii au declansat o ancheta n urma careia parintilor li s-a intocmit dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorilor. Cei doi copii au fost internati intr-un centru de plasament.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.