Social 2 Iulie 2007 12:43
Postul OTV este canalul de televiziune care a inregistrat cea mai mare crestere de audienta, la nivel national, in luna iunie, cu peste 30% mai mult decat in luna mai, potrivit datelor TNS-AGB.

In luna iunie postul OTV a fost urmarit, la nivel national, in medie, de 122.000 de telespectatori si a avut o cota de piata de 4,8%. Comparativ, in luna mai, OTV a fost urmarit de 90.000 de telespectatori si a avut o cota de piata de 3,4%, informeaza NewsIn.

La nivel urban, OTV a fost urmarit in luna iunie, in medie, de 64.000 de telespectatori si a avut o cota de piata de 4,5%. In luna mai, OTV a fost urmarit, la nivel urban, de 54.000 de telespectatori si a avut o cota de piata de 3,4%.

Datele TNS-AGB International sunt furnizate de Autoritatea Romana pentru Masurarea Audientei (ARMA), organizatie alcatuita din principalele statii de televiziune, din clienti de publicitate si agentii de publicitate si media din Romania. ARMA are ca scop furnizarea de informatii impartiale, precise si obiective despre audienta mass-media.

Firma de cercetare TNS-AGB International este actualul furnizor de date de audienta TV in Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.